Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten schilderwerk, of dit nu nieuwbouw of onderhouds-schilderwerk betreft.

Binnen- en buitenschilderwerk

Voor binnenschilderwerk kunt u vooral denken aan wanden, plafonds, kozijnen en trappen.Buitenschilderwerk wordt door ons vakkundig uitgevoerd in de periode van 1 april tot 1 november. Dit is de beste periode voor kwalitatief goed schilderwerk. Uiteraard kunt het hele jaar een offerte aanvragen, maar de uitvoering word door ons in de genoemde periode verricht.

Spuitwerk

Sneller, strakker en niet met kwast te evenaren. Naast het reguliere schilderwerk voor binnen en buiten, is JS Schilders ook gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerkzaamheden. Dit kan met behulp van een spuit die via hoge druk de verf op de muur spuit. Er wordt een groot oppervlakte bereikt door de spuit, waardoor deze methode snel is afgerond.

Wand afwerking

Een mooi afgewerkte wand kan de sfeer bepalen in uw woon- of werkruimte. Er zijn veel mogelijkheden om zo’n mooie wand te maken. Er zijn tal van mogelijkheden om wanden en plafonds mee af te werken. Uiteenlopend van basis tot en met exclusief behang, fotobehang, muurverf en glasweefsel, van glad tot gestructureerd.

Houtrot herstel

Houtrot kan erg vervelend zijn. Niet alleen is het slecht voor het huis zelf, maar ook visueel ziet het er erg onaantrekkelijk uit. U herkent houtrot aan een bruinige of zwarte kleur op voornamelijk ongeverfd hout. Daarnaast is het hout wat zachter van structuur en kan het gemakkelijk breken. Zodra u houtrot signaleert, is het zaak om zo snel mogelijk een expert in te schakelen. Wanneer het gaat om geverfd hout, zal de verf barsten of loslaten.