Schildersbedrijf Utrecht 

Heeft u een grote of kleine schilderklus en bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Utrecht? Voor zowel particulieren als bedrijven bieden we bij JS Schilders kwalitatief goed schilderwerk voor een uitstekende prijs. We bieden als schildersbedrijf in Utrecht een goed resultaat en zijn pas helemaal tevreden als u dat ook bent.

Een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf in Utrecht

We zijn een schildersbedrijf in Utrecht dat naast kwaliteit ook betrouwbaarheid en flexibiliteit biedt. We wensen het liefst een lange samenwerking met u, daarom komen we onze afspraken na en gaan we door tot u tevreden bent. We werken met materialen van de beste kwaliteit om zo een prachtig resultaat neer te zetten. Een prachtig resultaat garanderen we als schildersbedrijf in Utrecht ook buiten de standaard kantoortijden. Bent u niet thuis overdag en wilt u graag advies of bespreken wat u wilt realiseren? Dan kunnen we ook langskomen in de avonden of in het weekend.

Schildersbedrijf Utrecht 

Onderhoud bij

dit schildersbedrijf

in Utrecht

Als schildersbedrijf in Utrecht leveren we uiteraard binnen- en buitenschilderwerk. Binnenschilderwerk doen we het hele jaar door, maar buitenschilderwerk doen we alleen in de periode van 1 april tot 1 november. Dit omdat we de kwaliteit van het buitenschilderwerk willen garanderen. De kwaliteit van buitenschilderwerk is ook belangrijk om houtrot te voorkomen. Heeft u toch houtrot in uw kozijnen? Schakel dan snel een professionele schilder in om houtrot te herstellen. Bij JS Schilders herstellen we ook houtrot en herstellen we de verf op de plaatsen waar deze beschadigd is.

Snel en kwalitatief goed resultaat

Verder verzorgen we ook spuitwerk en wandafwerking. Bij spuitwerk wordt er verf op de muur gespoten. Dat gebeurt onder hoge druk met een speciale spuitmachine. Dit geeft een snel en strak resultaat, een strakker resultaat dan wanneer een kwast wordt gebruikt. Wandafwerking kan ook een mooi en strak resultaat leveren. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk fotobehang of strak glasvezelbehang dat ook nog geverfd kan worden. Samen met sauzen heeft u met wandafwerking tal van opties waarop uw muren in persoonlijke stijl afgewerkt kunnen worden door een schildersbedrijf in Utrecht.


Snel antwoord op uw vragen

Voor de grote en kleine schilderklus, voor particulieren of bedrijven, bij JS Schilders leveren we als schildersbedrijf in Utrecht altijd kwalitatief goed werk. U geniet met onze diensten ook van flexibiliteit die u merkt als u een afspraak wilt maken bij ons. We zijn namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via de telefoon en garanderen antwoord binnen 24 uur als u het contactformulier gebruikt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, informatie of een afspraak.

Schildersbedrijf Utrecht 

INFORMATIE AANVRAGEN

Vul het contactformulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie!


Nieuwe klanten zijn altijd welkom. Neem dus vrijblijvend contact met ons op voor advies en informatie. Wij denken graag met u mee!Scan de QR code en u heeft alle gegevens bij de hand!